Новият мултифункционален дисплей на HONDA MARINE

Новият мултифункционален дисплей на HONDA MARINE

Имаме удоволствието да Ви представим новия Honda Marine мултифункционален дисплей. Дисплеят е специално конструиран за нашите NMEA2000 съвместими извънбордови двигатели в диапазона BF40-BF250. Дисплеят разполага със 7-инчов тъч скрийн, който може да се чете и при слънчева светлина и автоматично предоставя информация за до два извънбордови двигателя. Устройството е снабдено с дигитален компас и таймер за подпомагане на навигацията и може управлява NMEA2000 свързан дигитален суич с 6 канала, както и аудио устройство /дигиталният суич и аудио системата не са включени в комплекта/.

Дисплеят няма Bluetooth съвместимост и не се свръзва с интерфейс на Bluetooth аудио система или друго Bluetooth устройство. Дисплеят няма самостоятелни тунери или аудио режими.

Екран за един двигател

Уредът е конструиран както за вграден монтаж, но също така и за монтиране върху конзолата със специална стойка /не е включена в комплекта/. Дисплеят разполага с външна GPS антена, която се използва за управление на скоростта и посоката. Ако вече има свързана с NMEA2000 антена, GPS информацията се взима директно от NMEA2000 мрежата.