НАПЪЛНО ОБНОВЕНА ГАМА ДВИГАТЕЛИ BF115-BF150

HONDA ПРЕДСТАВИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ГЕНУА СВОЯТА НАПЪЛНО ОБНОВЕНА ГАМА ДВИГАТЕЛИ BF115-BF150 С НОВАТА iST ТЕХНОЛОГИЯ

 

През месец септември 2021 година, на специализираното изложение за лодки в Генуа /Италия/, HONDA представи новата си гама извънбордови двигатели под слогана Engineered to Perform.

Напълно усъвършенствани и с подобрен дизайн новите модели BF115, BF135 и BF150 предлагат VTEC™* и PGM-FI технологиите за бързо ускорение и безупречна работа. Също така те са снабдени със системата ECOmo за по-висока ефективност и с iST технологията на Honda, която осигурява прецизна работа на двигателя.

 

 

Променен динамичен дизайн

С изключителните основни характеристики, присъщи на легенадарната V6 гама на Honda, тази преобразена серия от големи извънбордови двигатели предлага перфектен баланс между мощност и икономичност, облечен в изящна външна форма, предизвикваща възхищение.

Заострените динамичини силуети са резултат от новата дизайнерска ‘dynamic motion’ линия на Honda. Различната в сравнение с предишните модели клиновидна форма на предната част на двигателя придава аеродинамичен стил и визия на висококачествен продукт.

 

Интелигентната Shift and Throttle® технология

Основната технологична новост на Honda за 2021 година е iST интелигентната Shift and Throttle® технология. Взаимствана от легендарната V6 серия, тази върхова разработка подобрява значително прецизното електронно управление на двигателя. Това позволява управление на няколко двигателя с един лост и осигурява комфорт, лесно контролиране и безпроблемно и приятно плаване.

 

Перфектен баланс между мощност и икономичност  

Интелигентната iST система на Honda съчетава дълъг списък от нови характеристики, които предоставят безспорни предимства на притежателите на моторни лодки или по-големи плавателни съдове.

VTEC™ /само при BF150/ оптимизира работата на двигателя при различни обороти. BLAST™ технологията на Hondaс PGM-FI електронна инжекционна система осигурява мигновенно ускорение до оптималната круизна скорост при пълна ефективност на двигателя. Системата за известяване на Honda осигурява сигурно плаване.

В допълнение към превъзходната ефективност и икономичност, надеждност и издържливост, с които Honda е световно известна, в тази серия са вградени нови компоненти за да се опрости поддръжката и намалят експлоатационните разходи.

 

Непрекъснат стремеж към ефективност

Ефективността е допълнително подобрена от уникалната ECOmo система на Honda, която умно настройва съотношението гориво-въздух за да оптимизира разхода. Това подобрява икономията на гориво при круиз и повишава ефективността, като намалява въздействието върху околната среда.

 

„Engineered to perform

Honda продължава да се стреми да подобрява и усъвършенства своята гама от извънбордови двигатели, като остава ангажирана да разработва своите нови технологии в посока опазване на околната среда и да предоставя на своите клиенти най-доброто преживяване по вода.

Ангажираност, която се потвърждава при новите двигатели BF115, BF135 и BF150 или с други думи най-добрата серия извънбордови двигатели на Honda Marine от ерата на легендарните V6.

Понеделник-Петък: 09:00 - 17:30 ч.
Събота и Неделя: почивни дни

e-mail: office@hondamotor.bg

Телефон:+359 2 423 58 79

Мобилен:
+359 893 00 22 49

+359 887 63 52 23 

 

© Всички права запазени | Поверителност на личните данни | WebDesignBG