HONDA ОСВЕЖАВА СВОЯТА ГАМА ГРАДИНСКИ ПРОДУКТИ

Honda освежава своята гама градински продукти, като през следващия сезон ще представи на Европейския пазар нова Акумулаторна косачка за трева, както и малка Косачка Робот.

За сезон 2020 Honda ще допълни гамата си от машини за градината с нови и усъвършенствани продукти в пет различни категории.

Очаква се Honda осезаемо да навлезе на пазара на акумулаторни косачки с въвеждането на два изцяло нови модела в клас Премиум, разработени на базата на утвърдената вече платформа IZY, позната от бензиновите косачки. Новите косачки HRG416XB and HRG466XB ‘IZY-ON’ се характеризират със същото качество, стил и надеждна конструкция и показват отлични резултати при всякакви условия, благодарение на въртящ момент съответно от 4.5Nm и 6Nm. Задвижването се осигурява от нов безчетков двигател за оптимална ефективност и ниски нива на шум 91dB(A). По-мощната версия HRG466 също така предлага функцията „Мулчиране“ – за първи път при акумулаторните косачки.

За захранването клиентите имат избор от 3 модела 36-волтови акумулаторни батерии– 4Ah, 6Ah и 9Ah, които са част от „Универсалната акумулаторна система“ на HONDA и са съвместими с другите акумулаторни машини.“Thermo-Smart“ технологията за контрол на батерията осигурява оптимално охлаждане дори и при голямо и продължително натоварване, което гарантира безпроблемна работа и дълъг живот.Батерията с капацитет 9Ah е водозащитена /стандарт IP56/ и осигурява ток до 45A за интензивна работа.

Мик Хорсфал, Главен Продуктов Мениджър в Honda Motor Europe коментира: “Косачките отдавна са част от гамата продукти на Honda, с която ние се гордеем и вече повече от 40 години определяме стандартите. Благодарение на нарастващото желание на клиентите да използват акумулаторна техника, тези продукти вече са на нивото на бензиновите машини  и съвсем естествено за нас е да предложим Премиум акумулаторни машини, заедно с нашата традиционна и световнопризната гама бензинови косачки.”

В продължение на това Honda ще предложи през сезон 2020 нова гама ръчни акумулаторни машини: Ножица за жив плет, Храсторез, Духалка. Ще се използват същите батерии, захранващи акумулаторните косачки на Honda и по този начин тези уреди ще предоставят не по-малко мощност от бензиновите еквиваленти при повече комфорт и удобство при работа. Новите ръчни акумулаторни машини допълват „Универсалната акумулаторна система“ на HONDA.

Навлизането на Honda на пазара на акумулаторните машини идва навреме при нарастващото предпочитание на клиентите да използват акумулаторни продукти, благодарение на мащабното развитие на тези технологии. Въпреки това Honda остава вярна на легендарните си бензинови машини, като с акумулаторната гама предоставя по-голям избор на своите клиенти.

През следващия сезон ще има допълнение и към гамата Косачки Робот Miimo с въвеждането на новата HRM40. Тя е предназначена за по-малки тревни площи до 400кв.м. Това е значително по-малко от следващия модел HRM310 от гамата Miimo, предназначена за площи до 1500 кв.м. Новият модел предлага редица интелигентни решения за по-лесна и ефективна работа.

През 2020 г. Honda също така обновява гамата си от Трактор Косачки с новите двигатели GCV530 и GXV690, както и с редица нововъведения, осигуряващи допълнително удобство и комфорт. Сред най-новите иновации са системата за фиксиране на скоростта с избор от 4 различни скорости, пълноцветен LCD дисплей, както и удобна седалка с нов дизайн и подлакътници.

Honda продължава да усъвършенства и известните със своята здравина и надеждност бензинови косачки от серията IZY. За следващия сезон ще бъдат усъвършенствани 9 модела косачки от тази серия с три различни ширини на косене, като вече те ще бъдат задвижвани от новите четиритактови GCV двигатели – GCVx145 за косачки с ширина на косене 41см и 46см и по-мощният GCVx170 за 53 сантиметровите модели. Новите двигатели са с подобрени показатели и с автоматичен смукач за лесен старт.

Всички нови модели ще бъдат налични в Дилърската мрежа на Honda в страната в началото на пролетта на 2020 година.

Понеделник-Петък: 09:00 - 17:30 ч.
Събота и Неделя: почивни дни

e-mail: office@hondamotor.bg

Телефон:+359 2 423 58 79

 

 

© Всички права запазени | Поверителност на личните данни | WebDesignBG