Honda Mean Трактор Косачка

Представяме новата огнехвърляща трактор косачка Honda 1000куб.см 109К.С...... !

 

Запознайте се с новата косачка...

На кратко казано, проектът за тази косачка е много прост. Идеята е да се конструира супер-бърза косачка, която да запази оригиналния си външен вид, но и все пак да може да коси трева. Резултатът е поразителен, като машината може да достига максимална скорост от 209 км/ч. и ускорява за 4 секунди от 0-100 км/ч.

Косачката е минала през ръцете на шампиона от турнира BTCC и състезателния пилот на Хонда Yuasa Гордън ‘Светкавицата’ Шедън – вижте видеото тук

Създаването на косачката

Отборът Dynamics усъвършенства изцяло базовият модел трактор косачка Honda HF2620, като добавя ново шаси, специално създадено от материал 4130 chromoly, за да се осигури едновременно здравина и безопасност. Двигателят с обем 1000куб.см е от Honda VTR Firestorm, заедно с поръчково окачване и колела от ATV.

Бяха положени максимални усилия за да се запази оригиналният вид на косачката до колкото е възможно. Косилния апарат е направен от фибро-стъкло за да се намали теглото, а в кошът за събиране на тревата е поместен резервоара. Внедрени са също охдител на маслото и втори воден радиатор.

Възможността машината да коси трева беше също основна цел по време на проекта. Това се осигурява от два електрически мотора монтирани на косилния апарат, които задвижват 3мм жило с невероятните 4000 об/мин.Косачката може да коси при скорост около 24 км/ч., което е повече от два пъти в сравнение с оригиналният модел HF2620.

Конструирана на обратната връзка на пилотите на Honda Yuasa Racing, шампионите Мат Нийли Гордън Шедън, косачката разполага с поръчкова шест степенна скоростна кутия. Освен това тя има поръчкова спорта седалка Cobra, Scorpion изпускателна система и кормилна рейка взета от Morris Minor.

Резултатът от това забележително дело е трактор косачка която достига максимална скорост от 209 км/ч.,тежаща само 140кг, с въртящ момент 96Nm.

Понеделник-Петък: 09:00 - 17:30 ч.
Събота и Неделя: почивни дни

e-mail: office@hondamotor.bg

Телефон:+359 2 423 58 79

 

 

© Всички права запазени | Поверителност на личните данни | WebDesignBG